Contact:
Jana Beijk,
Visagistin & Trainer
Nel Diederik
Beauty Hostess

Vincent Beijk
Remco Diederik
President Club
Member of Forever

Fleur de Jouvence

De Aloe Fleur de Jouvence is één van de meest sensationele producten van Forever. In een exclusieve set zit alles wat de dagelijkse regeneratie van de huid ondersteunt, reinigt en verzorgt. De producten uit deze serie zijn opgebouwd uit op basis van de meest zuivere Aloe Vera en in het bijzonder geschikt voor de gevoelige huid en om huidirritaties tegen te gaan.

Complete gezichtsverzorging in één:

Deze unieke set bestaat uit:

  1. Exfoliating Cleanser

  2. Rehydrating Toner

  3. Firming Foundation Lotion

  4. Facial Contour Mask Powder

  5. Aloe Activator

  6. Recovering Night Creme

Exfoliating Cleanser

Weg met vermoeidheid, stress en vervuiling. Exfoliating Cleanser verwijdert make-up, onzuiverheden en reinigt de poriën efficiënt om de huid perfect, fris en gezond te houden! De cleanser maakt de huid vervolgens mat door overtollige talg te absorberen. De huid blijft zuiver, fris en glad: klaar om de dagelijkse verzorging aan te brengen.

Rehydrating Toner 

Rehydrating Toner bevochtigt de huid met vochthoudende elementen en bovendien voorziet het de huid van collageen en allantoïne voor verbetering van de celstructuur. De huid wordt direct gestimuleerd, gehydrateerd en voelt als herboren; dag na dag wordt de huid elastischer, steviger en de teint egaler.Firming Foundation Lotion 

De Firming Foundation Lotion verstevigt de huid, bovendien geeft de lotion de poriën een frisse structuur en maakt de huid glad. De Firming Foundation Lotion bevat een beschermingsfactor voor de huid tegen de zon, wind en onzuiverheden. Een echte streling voor de huid die de poriën kleiner maakt en ze gedurende de dag ideaal en doelgericht hydrateert. De huid wordt fris en licht, blijft lang mat en straalt haar schoonheid uit.

Facial Contour Mask Powder

Gun uzelf puur plezier en doeltreffendheid met de Facial Mask Powder. De huid is onmiddellijk verstevigd en voelt zachter en comfortabeler aan. De Facial Contour Mask Powder is een unieke combinatie van gevarieerde substanties die geselecteerd zijn vanwege de verstevigende en reinigende eigenschappen. Geef het gezicht een minifacelift met deze heerlijke Facial Contour Mask Powder en Aloe Activator.

Aloe Activator

Aloe Activator van Forever Living is een pure dorstlesser voor de droge huid. Aloe Activator bestaat uit 99,6% zuivere Aloe Vera gel. Door de toevoeging van allantoïne stimuleert dit product het regeneratieproces van de cellen. Ook op andere fronten is de Aloe Activator veelvuldig in te zetten, in het bijzonder samen met het Facial Contour Mask Powder. De gel revitaliseert de huid waardoor ze straalt van gezondheid, soepel en fluweelachtig aanvoelt en veerkrachtig is.

Recovering Night Creme

Recovering Night Creme biedt een snelle en optimale verspreiding van de actieve bestanddelen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Vochthoudende bestanddelen beschermen de huid tegen vochtverlies terwijl oplosbaar collageen en elastine ertoe bijdragen dat het ontstaan van rimpels wordt beperkt. Gebruik Recovering Night Creme iedere nacht om uw huid te regenereren terwijl uw lichaam weer op kracht komt!

Anti-aging behandeling ervaren?

Wilt u deze geweldige producten graag zelf ervaren? Dat kan! Geheel GRATIS zelfs. Laat u verwennen door één van onze kundige mensen uit het Beauty Hostess Team Benelux.

< < Meld u zich hier direct aan > >