Contact:
Jana Beijk,
Visagistin & Trainer
Nel Diederik
Beauty Hostess

Vincent Beijk
Remco Diederik
President Club
Member of Forever

Sonya Colour Collection

Sonya is in essentie meer dan alleen schoonheid; het is een expressie van verjonging, bewondering en liefde. De unieke formule van ingrediƫnten op basis van aloe vera, marine-extracten, vitaminen (A, B, C en E), antioxidanten, kamille en avocado-olie geven de huid alles wat ze nodig heeft. Zij helpen haar te beschermen, verzachten en verzorgen.

De Sonya Colour Collection is werkelijk een uitnodiging te experimenteren met de natuurlijke schoonheid. Deze overweldigende collectie sluit perfect aan op het modebeeld van de moderne vrouw die er graag op elk moment van de dag perfect en verzorgd uit wil zien.

Kwaliteit

Van groot belang is de kwaliteit en zuiverheid van uw productkeuze. Dat deze producten daar perfect op aansluiten kunt u opmaken uit de hiernaast afgebeelde kwaliteitskeurmerken.

Allereerst zijn de producten goedgekeurd door het IASC (International Aloe Science Council). Daarnaast zijn alle producten als "Zeer Goed" getest door het instituut Dermatest. Tevens zijn alles producten vrij van dierproeven. Zo ook cosmetica. Er worden verder geen dierlijke ingrediƫnten in verwerkt en dragen de producten daarbij dus een Islamic Seal of Approval.